Te-adventskalendern 2015

Teadventskalendern

Beställde precis årets Teadventskalendern

Hade den förra året också och var mycket nöjd. Roligt att testa en massa nya teer och smaker. Hittade några nya favoriter som jag sedan köpt, bla grönt te med persika.
Rekommenderar denna kalender till alla som gillar te.

Te-adventskalendern är precis vad den låter som, nämligen en adventskalender med 24 olika sorters lösviktste. Du får en ny god smak varje dag fram till julafton och provar dig genom tedjungeln. Förhoppningsvis hittar du en ny favorit, som du sedan kan köpa hos oss i vår webshop.
Vi är vänner av miljön, så givetvis är alla våra teer ekologiska och KRAV-märkta. Vår förpackning är även FSC-märkt, vilket innebär att pappret i vår förpackning kommer från hållbar pappersproduktion.

VILKA TE-SORTER FINNS I KALENDERN?
I Te-adventskalendern hittar du gröna, svarta, röda, vita och örtteer. Vi har valt att hålla smakerna hemliga, men det är en god blandning av rena, fruktiga, fräscha och kryddiga teer.

Te-adventskalendern 2015 kommer att ha premiär i vår webshop i 19:e september, och kommer att finnas hos våra återförsäljare från och med vecka 41.

Foto: Emma Shevtzoff för Te-adventskalendern

Tefavoriter

Te

Hittade några favoriter i Te-adventskalendern som jag hade i julas. 
För ett tag sedan hade de utförsäljning och dubblade beställningen när man beställde så jag kunde inte låta bli att beställa lite. Dricker te dagligen här hemma så det går åt.

Några av mina favoriter var: Indiska björnbär, Gröngölingen och Persika.
De är inte bara goda de är KRAV märkta också 

När det är nytt te varje dag

Te-adventskalender

Är riktigt nöjd med min adventskalender i år, Teadventskalendern

Alla teer har varit goda, nästan alla kan jag tänka mig att köpa på nytt. (Efter den 1 januari går de att köpa som löste)
Har inte bestämt mig för vilken eller vilka jag ska köpa sen.
Jag har missat några dagar som jag inte har varit hemma (på kvällen) men de sparar jag till efter jul. Förlänger min adventskalender lite.

Kommer nog bli en tekalender för mig nästa år också. Choklad tål jag oftast inte och onödiga saker är inget som jag vill ha.

 

När te adventskalendern väntar

Te-adventskalender

Hittade denna te adventskalender, som passar mig perfekt. Jag dricker te varje dag.
Ska bli roligt att få prova 24 nya ekologiska tesorter i december.

Jag köpte min i en lokalbutik, men den finns även att beställa på Teadventskalendern.se

Te-adventskalenderTe-adventskalender

VÅRA TESORTER.
Våra tesorter är noga utvalda ekologiska och KRAV-märkta teer, som vi köper in från Sveriges ledande te-grossist för ekologiska teer. Våra teer kommer du att kunna köpa i vår webshop när kalendern är slut. Vi hoppas att du hittar en ny favorit i vår kalender!
VILKA TE-SORTER FINNS I KALENDERN?
I Te-adventskalendern hittar du gröna, svarta, röda och örtteer. Vi har valt att hålla smakerna hemliga, men det är en god blandning av rena, fruktiga, fräscha och kryddiga teer.

När det är ekologiskt te

Clipper te

När jag köper te så bör det inte bara vara ekologiskt, det bör även vara en snygg förpackning.
Gillar Clippers förpackningar.

Senaste inköpet blev dessa tre clementin, svartvinbär & blåbär samt jordgubb & rabarber

Clippers Te är naturligt, rättvist och läckert!

Clipper grundades 1984 i Storbritannien och har en etisk handels-filosofi som innebär att både producent och konsument skall få bästa möjliga avtal och pris för te av bästa möjliga kvalitet.
Clipper erbjuder ett av världens bredaste sortiment av Fairtrade och ekologiskt inom varma drycker och är internationellt kända för att vara ett “Great Taste, Premium Brand”.

Clippers förpackningar är i helt återvinnings- och nedbrytningsbar papp. Pappret i tepåsarna är gjort i oblekt papper.